Kunst lenen

Kunstuitleen Kranenburgh biedt u alles om uw huis en humeur een boost te geven. De collectie bestaat uit meer dan 1200 kunstwerken: schilderijen, foto’s, tekeningen, etsen, keramische objecten, bronzen beelden en meer. Er is werk te zien van 140 kunstenaars. 

Alle werken in de collectie zijn te koop, en bijna alles is te leen. Al vanaf € 7,50 heeft u een kunstwerk in huis. U schrijft zich in, tekent een machtiging voor de incasso van het abonnementsgeld en het gewenste kunstwerk mag meteen mee naar huis. Het maandbedrag hangt af van de waarde van het werk dat u leent. Dit verandert dus wanneer u een werk uitzoekt in een andere prijscatagorie. Leuke bijkomstigheid: van het betaalde abonnementsgeld spaart u ook nog eens 40%.

Kijk hier voor onze tarieven.

U kunt onze collectie ook online bekijken.
 

Kunst kopen
U mag een kunstwerk lenen zo lang als u wilt. Bent u er binnen een week op uitgekeken, komt u het gewoon omruilen. Wilt u het niet meer missen, dan kunt u het kopen. Hiervoor kunt u uw opgebouwde spaartegoed gebruiken. Ook als u geen abonnee bent kunt u kunst kopen bij Kunstuitleen Kranenburgh. 

Bedrijven
Met kunstwerken van Kunstuitleen Kranenburgh creëert u een inspirerende werkomgeving voor uw medewerkers en uw klanten.
Voor bedrijven is een speciaal abonnement mogelijk, zonder spaartegoed. Laat u adviseren door een van onze medewerkers.